Over ons

Zo vader, zo zoon

“Zo vader, zo zoon” is een welbekend gezegde en ook voor Renze Klaas Prins, eigenaar van RKP Bouw, gaat dit op. Na jaren in de bouw gewerkt te hebben, richtte Renze in 2007 zijn bouwbedrijf RKP Bouw in Franeker op. Hij trad daarmee in de voetsporen van zijn vader Klaas Prins, wie in 1983 mede-oprichter was van aannemersbedrijf PrinsBouw.

Van fundering tot dak

Samen met zijn personeel denkt Renze met u mee, van fundering tot dak. Dit in combinatie met jarenlange kennis en ervaring, een hoge mate van flexibiliteit en een servicegerichte manier van denken en werken, zorgt ervoor dat u kunt bouwen op RKP. Wij helpen u onder andere bij:

  • Verbouw & Timmerwerk: o.a. dakkapellen, badkamer, keuken, aanbouw, overkapping, veranda, tuinhuis en timmerwerk op maat.
  • Renovatie & Onderhoud: o.a. gevelrenovatie, dakrenovatie, vervangen van kozijnen, deuren en ramen, en diverse onderhoudswerken.
  • Service & Advies: o.a. hulp bij stormschade en inbraakschade, bouwkundigadvies aan doe-het-zelf’ers, en
  • Inbraakpreventie: o.a. preventief

Vakkundig bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf in Friesland? RKP Bouw is uw betrouwbare bouwpartner voor kleine en grote projecten. Bel gerust voor een vrijblijvende adviesgesprek.

Interesse? Aarzel niet en neem Contact op

Over ons

Na jaren in de bouw gewerkt te hebben, richtte Renze in 2007 zijn bouwbedrijf RKP Bouw in Franeker op.... Meer

Social media

Volg ons nu ook op social media en blijft op de hoogte van onze projecten!

Contact informatie

Oostelijke industrieweg 12
8801 JW Franeker
0517 38 23 42
info@rkpbouw.nl