8 appartementen Leiden

Voor een particuliere opdrachtgever heeft RKP Bouw acht appartementen voor studenten gerealiseerd in een monumentaal grachtenpand. 

Het drie maanden durende project werd net voor de bouwvak (2017) opgeleverd. Aan de verbouw van het monumentaal pand, vroeger een winkel op de hoek, werden strenge eisen gesteld.

Verbouw monumentaal grachtenpand

Naast het realiseren van appartementen voor studenten (twee beneden en zes op de eerste verdieping) is beneden tevens een grote keuken voor gezamenlijk gebruik gecreëerd.

Verder werd het dak van de hoekwoning gerenoveerd en geïsoleerd waarbij de bestaande dakpannen weer hergebruikt konden worden. De dakkapellen en zinken dakgoten moesten vervangen dan wel vernieuwd worden.

Foto’s verbouw

De foto’s hierna geven een goed beeld van dit prachtige project in Leiden. Alle appartementen waren overigens voor oplevering al verhuurd.

Monumentaal grachtenpand Leiden (8) Monumentaal grachtenpand Leiden (14)Monumentaal grachtenpand Leiden (3) Monumentaal grachtenpand Leiden (4) Monumentaal grachtenpand Leiden (17) Monumentaal grachtenpand Leiden (5) Monumentaal grachtenpand Leiden (19) Monumentaal grachtenpand Leiden (7)

 

Monumentaal grachtenpand Leiden (2)

Interesse? Aarzel niet en neem Contact op

Over ons

Na jaren in de bouw gewerkt te hebben, richtte Renze in 2007 zijn bouwbedrijf RKP Bouw in Franeker op.... Meer

Social media

Volg ons nu ook op social media en blijft op de hoogte van onze projecten!

Contact informatie

Oostelijke industrieweg 12
8801 JW Franeker
0517 38 23 42
info@rkpbouw.nl