Een partner om op te bouwen.

RKP Bouw

Renze Prins richte in 2007 zijn bouwbedrijf RKP Bouw in Franeker op. Met meer dan 35 jaar ervaring in de bouw heeft hij bijna alles wel eens meegemaakt en gezien. Het bouwbedrijf groeit snel uit tot een gevestigde naam in Franeker, Harlingen, Leeuwarden en omstreken. Het team bestaat vandaag de dag uit 6 vakmensen met verschillende expertises.

Van kleine tot grote projecten RKP Bouw helpt al jaren hun klanten met het verwezenlijken van hun plannen en wensen. Verbouwen, renovaties, onderhoud, verduurzamen en advies op maat zijn de kernactiviteiten van RKP Bouw. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak via onze contactpagina.

Kennis maken
Wat wij doen

Onze expertises

Verbouwen

Met onze uitgebreide ervaring en toegewijde vakmensen begeleiden wij u van concept tot voltooiing in elke stap van het proces, waarbij we zorgvuldig luisteren naar uw wensen en behoeften.

Verduurzamen

Maak uw woning toekomstbestendig met onze verduurzamings-oplossingen. Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en streven ernaar om uw huis energie-efficiënter en milieuvriendelijker te maken.

Renoveren & onderhoud

Aanbouwen? Opbouwen? Uitbouwen?Bij RKP Bouw bent u aan het juiste adres! Bouwbedrijf RKP Bouw uit Franeker is het adres voor al uw grote en kleine projecten in en rondom uw huis en tuin.

Advies

Bij RKP hebben wij ruime ervaring in het begeleiden en ondersteunen van verbouwingen. U houdt zelf de regie en voor bouwkundig advies op maat kunt u bij RKPBouw terecht.

RKP Bouw

Wij denken met u mee

Samen met zijn personeel denkt Renze met u mee, van fundering tot dak. Dit in combinatie met jarenlange kennis en ervaring, een hoge mate van flexibiliteit en een servicegerichte manier van denken en werken, zorgt ervoor dat u kunt bouwen op RKP.

Contact
Projecten

Recent afgeronde projecten

Contact

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Kennis maken