Dakrenovatie Franeker

Dakrenovatie Franeker

Recent hebben wij in Franeker een dakrenovatie afgerond. Deze renovatie omvatte een grondige herziening van het dak van de woning, met als doel om deze klaar te maken voor de toekomst en om de isolatie tevens te verbeteren.

Een van de belangrijkste aspecten van deze renovatie was de complete vernieuwing van het oude dak. Nieuwe dakpannen werden geïnstalleerd, waardoor de woning niet alleen een frisse uitstraling heeft gekregen, maar ook de juiste bescherming kreeg.

Het dak is ook geïsoleerd met een speciaal isolatiemateriaal dat ervoor zorgt dat het dak niet hoger is dan 3 centimeter. Hierdoor blijft de esthetiek van de woning behouden en wordt tegelijkertijd gezorgd voor energie-efficiëntie.

Een andere opvallende verbetering was de verwijdering van de schoorsteen, wat niet alleen de uitstraling moderniseerde maar ook ruimte creëerde voor toekomstige mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in een soortgelijk project of wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

No items found.
Contact

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Kennis maken