Renovatie Levensloopbestendige woning Harlingen

Renovatie Levensloopbestendige woning Harlingen

Bij RKP Bouw zijn we trots op ons recent afgeronde renovatieproject: Een levensloopbestendige woning in Harlingen. Deze woning is volledig aangepast om de bewoners in staat te stellen er comfortabel te blijven wonen, zelfs na hun pensioen.

In dit project hebben we een bestaande situatie deels gerenoveerd en hebben we een aangrenzend aangekochte woning verbouwt. Op de begane grond hebben we een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer gerealiseerd, waardoor de bewoners alle faciliteiten binnen handbereik hebben. Dit zorgt voor een veilige en praktische leefomgeving, waar ze kunnen genieten van hun woning zonder zorgen over toekomstige mobiliteitsproblemen.

Daarnaast hebben we op de eerste verdieping van de bestaande woning een badkamer gerenoveerd en nieuwe slaapkamers gecreëerd voor de kinderen. Hierdoor is er voldoende ruimte en privacy voor het hele gezin. Ook hebben we het binnenplaats gedeelte afgebroken om meer zitcomfort in de tuin te creëren. Met hoogwaardige afwerkingen hebben we ervoor gezorgd dat zowel binnen als buiten alles op elkaar aansluit.

Bij RKP Bouw streven we ernaar om woningen aan te passen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Met aandacht voor detail en kwaliteit zorgen we ervoor dat elke renovatie naadloos aansluit bij de wensen en levensstijl van de bewoners. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw woning kunnen transformeren in een levensloopbestendige en comfortabele omgeving.

No items found.
Contact

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Kennis maken