Verbouwing van een jaren 30 huis in Franeker

Verbouwing van een jaren 30 huis in Franeker

Bij de verbouwing van dit charmante jaren 30 huis in Franeker zijn diverse werkzaamheden uitgevoerd om het te transformeren tot een moderne en energiezuinige woning. Om te zorgen voor een comfortabele leefomgeving, is de vloer geïsoleerd met schuimbeton en zijn de muren en het dak voorzien van spuitisolatie.

Daarnaast zijn er diverse interieur-verbeteringen aangebracht, waaronder het vernieuwen van alle vloeren en deuren met nieuw beslag. De karakteristieke trap is in oude stijl hersteld, wat bijdraagt aan het behoud van de authentieke sfeer van het huis.

Een belangrijke uitbreiding is de toevoeging van een uitbouw, waarin een toilet en cv-hok zijn gerealiseerd, wat het woongemak aanzienlijk heeft vergroot. Ook is gezorgd voor de aansluiting op het diepe riool, waardoor de sanitaire voorzieningen optimaal functioneren.

In de badkamer is een complete renovatie uitgevoerd, waardoor deze nu een moderne uitstraling heeft met hoogwaardige voorzieningen. Daarnaast is er een slaapkamer gecreëerd, waardoor de leefruimte verder is vergroot.

Om het huis energiezuinig te maken, zijn de buitenmuren deels geïsoleerd, en zijn de ramen vervangen door thermopane beglazing, wat bijdraagt aan een betere warmte-isolatie en lagere energiekosten.

Kortom, de verbouwing heeft geleid tot een prachtig gerenoveerd jaren 30 huis met moderne voorzieningen en behoud van authentieke details, waardoor het een heerlijke plek is om te wonen.

No items found.
Contact

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Kennis maken